Головна » 2010 » Березень » 24

Програма проста у використанні, не вимагає установки і дозволяє обмінюватися файлами, спілкуватися в чаті, проводити презентації і багато що інше. TeamViewer повністю сумісний з Windows Vista. Обхід файерволов і NAT проксі.


Детальніше:
Робота над багатьма проектами вимагає колективного розуму. Дизайнери збираються навколо одного комп'ютера і сперечаються який колір краще підійде для їх нового веб-шедевра. Адміністратор дуже довго намагається пояснити комусь з недосвідчених користувачів як повісити фото улюбленої бабусі на робочий стіл. Менеджер всоте мучить програміста, примушуючи змінювати розмір фотографії на головній сторінці. Усі ці ритуали можуть відняти не так багато часу якщо люди фізично знаходяться в одному місці. А якщо ні? Якщо менеджер знаходиться за сотні кілометрів від дизайнера і за тисячі від програміста. Починаються нескінченні пересилки скриншотів з правками і дзвінки
"одноклітинних" з фразами "у мене нічого не виходить". Тут те на допомогу і приходять програми що забезпечують видалений доступ до іншого комп'ютера.


Одній з таких чудових програм і являється TeamViewer. Це швидке і дуже просте рішення вищеописаної проблеми. Програма дозволяє дістати доступ до будь-якого комп'ютера, звичайно якщо його хазяїн не проти це і теж встановив TeamViewer. Як тільки ви запустите TeamViewer, програма генерує восьмизначний ID і чотиризначний пароль. Для підключення до іншог ... Читати далі »

Категория: Софт Переглядів: 590 Дата: 24.03.2010 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

Назва: Персі Джексон і викрадач блискавок
Оригінальна назва: Percy Jackson & the Olympians : The Lightning Thief
Рік виходу : 2010
Жанр: фентезі, пригоди
Режисер: Крис Коламбус
У ролях: Логан Лерман, Шон Бин, Ума Турман, Пірс Броснан, Кевин МакКидд, Александра Даддарио, Розарио Доусон, Кетрін Кинер, Стів Кугэн, Джэйк Абель


Про фільм: Головний персонаж - хлопчик, що дізнався, що його рід бере початок від грецького бога. У супроводі сатира і дочки Афіни він вирушає в небезпечну подорож, щоб примирити богів. Упродовж усього фільму сміливця намагається зупинити цілий сонм міфологічних ворогів. Його також чекає зустріч з батьком і оракулом, пророчим зраду друга.

Випущено: США, Fox 2000 Pictures
Тривалість: 01:53:45
Озвучування: Дубльоване [ліцензія]


Файл
Формат: AVI
Якість: DVDRip
Відео: 704x288 (2.44:1), 25 fps, XviD MPEG - 4, 1787 kbps avg
Звук: UKR, 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, 384 kbps avg |Ліцензія|
Звук: RUS, 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L, C, R, l, r) + LFE ch, 384 kbps avg |Ліцензія|
Розмір: 2,03 Гб



<

Категория: Фильмы Переглядів: 655 Дата: 24.03.2010 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

Назва: Різдвяна історія
Оригінальна назва: A Christmas Carol
Рік виходу : 2009
Жанр: фентезі, драма, сімейний, мультфільм
Режисер: Роберт Земекис
У ролях: Джим Керри, Стів Валентайн, Дэрил Сабара, Сэйдж Райан, Райан Очоа, Бобі Пейдж, Рон Боттитта, Семмі Ханратти, Джуліан Холлоуэй, Гар Олдман


Про фільм: Це вікторіанська повчальна історія про старого скупердяя Эбенезере Скрудже, який протягом однієї ночі переживає випробування глибокого очищення, що зробився жорстоким. Містер Скрудж - фінансист/грошовий міняла, який присвятив усе своє життя накопиченню багатства. Він зневажає усе, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і різдвяні свята.

Випущено: США, Walt Disney Pictures
Тривалість: 01:35:20
Озвучування: Дубльоване (з CAMRip)

Формат: AVI (XviD)
Якість: DVDRip
Відео: 1658 kb/s, 720x304
Аудіо: Russian: MP3, 128 kb/s (2 ch) / English: MP3, 256 kb/s (2 ch)

Розмір: 1,400 MB


Люстерко:

Категория: Фильмы Переглядів: 659 Дата: 24.03.2010 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0