Головна » 2010 » Березень » 24 » TeamViewer 5.0 Build 8081
00:17
TeamViewer 5.0 Build 8081

Програма проста у використанні, не вимагає установки і дозволяє обмінюватися файлами, спілкуватися в чаті, проводити презентації і багато що інше. TeamViewer повністю сумісний з Windows Vista. Обхід файерволов і NAT проксі.


Детальніше:
Робота над багатьма проектами вимагає колективного розуму. Дизайнери збираються навколо одного комп'ютера і сперечаються який колір краще підійде для їх нового веб-шедевра. Адміністратор дуже довго намагається пояснити комусь з недосвідчених користувачів як повісити фото улюбленої бабусі на робочий стіл. Менеджер всоте мучить програміста, примушуючи змінювати розмір фотографії на головній сторінці. Усі ці ритуали можуть відняти не так багато часу якщо люди фізично знаходяться в одному місці. А якщо ні? Якщо менеджер знаходиться за сотні кілометрів від дизайнера і за тисячі від програміста. Починаються нескінченні пересилки скриншотів з правками і дзвінки
"одноклітинних" з фразами "у мене нічого не виходить". Тут те на допомогу і приходять програми що забезпечують видалений доступ до іншого комп'ютера.


Одній з таких чудових програм і являється TeamViewer. Це швидке і дуже просте рішення вищеописаної проблеми. Програма дозволяє дістати доступ до будь-якого комп'ютера, звичайно якщо його хазяїн не проти це і теж встановив TeamViewer. Як тільки ви запустите TeamViewer, програма генерує восьмизначний ID і чотиризначний пароль. Для підключення до іншого комп'ютера необхідно повідомити ці дані його хазяїну. Після цього йому досить ввести ваш ID і пароль у себе в програмі і зв'язок між вашими комп'ютерами буде встановлена.


Особливості програми :
" Одне рішення доступне для кожного
" Видалена підтримка без установки
" Видалене адміністрування серверів, що не обслуговують
" Видалена презентація продуктів, рішень і сервісів
" Вбудована передача файлів
" Високий стандарт безпеки
" Гнучке використання для різних застосувань
" Не вимагає установки
" Висока продуктивність з міжнародним маршрутизатором мережі
" Безкоштовна версія для домашнього використання


Статус: Freeware
Інтерфейс: Rus
Розмір: 2.5 Мб



Люстерко:

Категорія: Софт | Переглядів: 591 | Додав: silver-gold | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: