Головна » Софт


SoftMaker Office 2010 - потужний набір офісних застосувань. У пакет входять практично усі інструменти, необхідні в сучасному офісі, - текстовий редактор TextMaker 2010, редактор таблиць PlanMaker 2010, редактор презентацій SoftMaker Presentations 2010 і мова сценаріїв BasicMaker 2010. Додатки SoftMaker Office 2010 без яких-небудь проблем читають і записують документи у форматах Microsoft Word, Excel і PowerPoint до версії 2007 включно. Розробники також стверджують, що програма SoftMaker Presentations 2010 дозволяє створювати якісніші і привабливіші презентації, ніж PowerPoint. Окрім форматів MS Ofiice, повністю підтримуються формати ще одного популярного офісного продукту - OpenOffice.org.


Категория: Софт Переглядів: 676 Дата: 17.04.2010 Рейтинг: 4.0/1 Комментарии: 0



Adobe Photoshop CS4 Extended v.11.0.1.0 (RUS - ENG by m0nkrus) DVD - один з найвідоміших графічних редакторів. Цей програмний продукт не потребує представлення. Він сприймається користувачами як щось само собою зрозуміле і обов'язково має бути на комп'ютері кожного користувача. Adobe Photoshop завоював свою жовту майку лідера серед професійних графічних редакторів давно і схоже назавжди вписався в список програмних продуктів обов'язкових до установки.

Програма Adobe Photoshop CS4 Extended підтримує усі функції Photoshop CS4, а також має нові можливості роботи з тривимірними об'єктами, анімації і вдосконаленого аналізу зображень.

Внесені зміни:
- З початкового дистрибутива, що містить російську мову видалені усі інші мови.
- В дистрибутив на додаток до російської мови додана у рамках єдиного инсталлера англійська версія продукту.
- В инсталлер включено оновлення до версії 11.0.1.0. Ніяких рухів тіла по оновленню версії після закінчення установки виробляти не вимагається.
- До инсталлер внесені невеликі зміни, завдяки яким встановлена програма звертається за довідкою не на сайт Adobe, а до локальних файлів на комп'ютері користувача, незалежно від того, чи підключений він в даний момент до Інтернет.
- В теці Crack є кейген-патч що дозволяє зареєструвати Adobe Photoshop CS4 Extended.

Установка Photoshop CS4 Extended:
Підгот ... Читати далі »
Категория: Софт Переглядів: 6884 Дата: 17.04.2010 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 23



Вийшла нова версія програми doPDF. doPDF - конвертер PDF -файлов, безкоштовний як для особистого, так і для комерційного використання. Працюючи з doPDF ви зможете створювати PDF -документы, буквально, однією командою з будь-якого застосування. Наприклад, можна сконвертировать в PDF -файл таблиці Microsoft Excel, документи Word або PowerPoint, а також електронні повідомлення або цілі сторінки веб-сайтів. doPDF встановлює себе в систему як драйвер віртуального принтера, так що для початку конвертації будь-якого документу вам потрібно просто роздрукувати файл через "принтер" doPDF. У програмі є усі необхідні налаштування для створення найбільш відповідних PDF -файлов.

Статус: Freeware
Інтерфейс: Rus
Розмір: 4.31 Мб

Люстерко:

Категория: Софт Переглядів: 620 Дата: 17.04.2010 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

Nero 6 - це багатофункціональний набір засобів для роботи з даними, музикою і звуком, фотографіями, телебаченням і відео. Дозволяє використовувати більшість моделей драйвів, при цьому записує як аудіо-CD, так і "комп'ютерні" диски, включаючи завантажувальні, а також відео (у форматах Video CD і Super Video CD) і DVD ..
Програма поміняла свою назву і тепер іменується Nero 6 Reloaded. Він включає найнеобхідніші компоненти програми. Розмір дистрибутива мінімальний, а його функціональність задовольняє вимогам навіть найдосвідченіших користувачів.
В комплект входят:
Nero BackItUp.exe
Nero Burning ROM.exe
Nero CD-DVD Speed.exe
Nero Cover Designer.exe
Nero InfoTool.exe
Жанр: Софт для работи с CD/DVD/HD-DVD/Blu-Ray
Мова : російська
Платформа: Windows XP/2000/Vista/7


Turbobit.net:

letitbit.net:

Категория: Софт Переглядів: 572 Дата: 15.04.2010 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

Програма проста у використанні, не вимагає установки і дозволяє обмінюватися файлами, спілкуватися в чаті, проводити презентації і багато що інше. TeamViewer повністю сумісний з Windows Vista. Обхід файерволов і NAT проксі.


Детальніше:
Робота над багатьма проектами вимагає колективного розуму. Дизайнери збираються навколо одного комп'ютера і сперечаються який колір краще підійде для їх нового веб-шедевра. Адміністратор дуже довго намагається пояснити комусь з недосвідчених користувачів як повісити фото улюбленої бабусі на робочий стіл. Менеджер всоте мучить програміста, примушуючи змінювати розмір фотографії на головній сторінці. Усі ці ритуали можуть відняти не так багато часу якщо люди фізично знаходяться в одному місці. А якщо ні? Якщо менеджер знаходиться за сотні кілометрів від дизайнера і за тисячі від програміста. Починаються нескінченні пересилки скриншотів з правками і дзвінки
"одноклітинних" з фразами "у мене нічого не виходить". Тут те на допомогу і приходять програми що забезпечують видалений доступ до іншого комп'ютера.


Одній з таких чудових програм і являється TeamViewer. Це швидке і дуже просте рішення вищеописаної проблеми. Програма дозволяє дістати доступ до будь-якого комп'ютера, звичайно якщо його хазяїн не проти це і теж встановив TeamViewer. Як тільки ви запустите TeamViewer, програма генерує восьмизначний ID і чотиризначний пароль. Для підключення до іншог ... Читати далі »

Категория: Софт Переглядів: 590 Дата: 24.03.2010 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0


Оф.сайт: VueScan
Актівация|рег код: присутній (Patch)
Мова інтерфейсу: русский|english (multilanguage)
Розмір файлу: 7.7 Мб
Платформа/ос: Windows Vista/XP/2K/NT/ME/98/95

VueScan - програма для роботи із сканерами HP, Minolta, Nikon, Polaroid, Epson, Canon і іншими. Може працювати з внутрішньою глибиною кольору. VueScan підтримує автоматичне і ручне налаштування більшості параметрів і пакетний режим сканування. Підтримується більше 500 моделей сканерів з певною перевагою убік слайд-сканеров - Nikon, Minolta, Polaroid, Microtek, Epson.

Опис

VueScan - програма для роботи із сканерами HP, Minolta, Nikon, Polaroid, Epson, Canon і іншими. Може працювати з внутрішньою глибиною кольору. VueScan підтримує автоматичне і ручне налаштування більшості параметрів і пакетний режим сканування. Підтримується більше 500 моделей сканерів з певною перевагою убік слайд-сканеров - Nikon, Minolta, Polaroid, Microtek, Epson.

Передбачено автоматичне видалення дефектів зображення за рахунок каналу інфрачервоного сканування і багатопрохідне сканування з подальшим усереднюванням результату - для придушення власних шумів сканера. Є фільтри придушення зерна, нерезкого маскування і видалення паразитного відтінку оригінала. Є засоби ручного коректування динамічного діапазону і градаційної характеристики (независимо по каналах R, G, B).

В більшості випад ... Читати далі »

Категория: Софт Переглядів: 614 Дата: 13.09.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

Платформа: РС
Інтерфейс: Eng/Rus
Ліки: Присутній
Розмір: 8.15Mb

Media Convert Master v8.1.1.106 + RUS - професійний мультимедійний центр допоможе вам швидко розібратися зі всім зоопарком форматів аудіо і відео файлів, які зберігаються у вас на комп'ютері. Прекрасно реалізована підтримка різних популярних і не дуже мультимедіа форматів. Професійна конвертація між файлами AVI, MP4, 3GP, MPEG, WMV, MOV, RM, SWF, AC3, ААС, MP2, MP3, AMR, WAV, VOB і ASF. і багатьма іншими в будь-якому напрямі. Відмітною особливістю продукту є висока швидкість роботи і мінімальні втрати якості. Інтерфейс простий і зрозумілий, завдяки чому з Media Convert Master v8.1.1.106 може працювати навіть абсолютно не підготовлений користувач.


Переваги програми:
- Не багато конвертерів мають достатні можливості для обробки безлічі форматів, як цей
- Використовуючи Media Convert Master ви отримуєте вихідні файли високої якості
- Конвертація безлічі різних аудио- і видео- форматів в дуже зручному і простому інтерфейсі
- Швидкість конвертації перевищить всі ваші чекання.
- Висока якість email-сервиса і підтримка.


Категория: Софт Переглядів: 627 Дата: 13.09.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0



Робочі ключі для всіх версій KAV і KIS перевірено 11.09.2009 (blacklist від 11-го вересня 2009 р.) В цілому більше 1000 робочих ключів, на момент публікації заслань на архів з ключами.

У архіві:
Ключі для Kaspersky Anti-Virus 6
Ключі для Kaspersky Anti-Virus 7
Ключі для Kaspersky Anti-Virus 8
Ключі для Kaspersky Anti-Virus 9 (2010)
Ключі для Kaspersky Anti-Virus for WKS&FS
Ключі для Kaspersky Internet Security 6
Ключі для Kaspersky Internet Security 7
Ключі для Kaspersky Internet Security 8 (2009)
Ключі для Kaspersky Internet Security 9 (2010)



Категория: Софт Переглядів: 607 Дата: 13.09.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

Вибір з 150 000 різних драйверів, є практично на все. Дуже добре стисло! 150 000 універсальних драйверів. Це та річ, яка завжди згодиться Вам в комп'ютерному господарстві. Включає більше 150 000 драйверів для продуктів таких виробників як Dell, HP, Compaq, IBM, Sony, Panasonic, Toshiba, Intel, 3Com, VIA, nVidia, ATI, SoundMax і багато інших. Тепер немає необхідності витрачати час на пошуки драйверів в інтернеті.

Розмір: 101.53 Mb


Категория: Софт Переглядів: 785 Дата: 31.08.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

Google Chrome - це браузер, що поєднує в собі минималистичный дизайн і складні технології і що дозволяє зробити роботу в Інтернеті швидше, простіше і безпечніше. Версії Google Chrome побудовані на основі відкритої вихідної коди Chromium.

Основні можливості:
Виконуйте пошук з адресного рядка
Надрукуйте запит в адресному рядку - і отримаєте пропозиції як для пошуку, так і для веб-сторінок.

Міні-копії найбільш популярних сайтів
Миттєво відкривайте свої вибрані сторінки з будь-якої нової вкладки.

Прихований перегляд
Відкрийте вікно в режимі інкогніто, якщо не хочете зберігати історію веб-просмотра.


 
Категория: Софт Переглядів: 816 Дата: 31.08.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

« 1 2 ... 19 20 21 22 »