Головна » 2009 » Вересень » 13

DVD Catalyst 3 - програма для конвертації і адаптації DVD, кіно і відео для КПК. Є функционально-богатым застосуванням для конвертації DVD і відео в практично будь-який портативний формат для перегляду ролика на мобільних пристроях. Програма дозволяє конвретировать DVD фільми, а також файли у форматах AVI, DIVX, XVID, MPEG, MKV та інші у файли поддеживаемых форматів для iPod, iPhone, POCKETPC, HANDHELDPC, Laptop, XBOX, PS3 і інших портативних пристроїв. У відмінності від інших програм подібного роду дана програма не вимагає установки додаткового програмного забезпечення. Отримані файли можна переглядати як у вбудованому медіа плеєрі, так і в сторонніх плеєрах DIVX. Програма проста у використанні, не має проблем з сумісністю різних кодеків і не вимагає їх додаткової установки.


Категория: Мобильный Переглядів: 597 Дата: 13.09.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0


Оф.сайт: VueScan
Актівация|рег код: присутній (Patch)
Мова інтерфейсу: русский|english (multilanguage)
Розмір файлу: 7.7 Мб
Платформа/ос: Windows Vista/XP/2K/NT/ME/98/95

VueScan - програма для роботи із сканерами HP, Minolta, Nikon, Polaroid, Epson, Canon і іншими. Може працювати з внутрішньою глибиною кольору. VueScan підтримує автоматичне і ручне налаштування більшості параметрів і пакетний режим сканування. Підтримується більше 500 моделей сканерів з певною перевагою убік слайд-сканеров - Nikon, Minolta, Polaroid, Microtek, Epson.

Опис

VueScan - програма для роботи із сканерами HP, Minolta, Nikon, Polaroid, Epson, Canon і іншими. Може працювати з внутрішньою глибиною кольору. VueScan підтримує автоматичне і ручне налаштування більшості параметрів і пакетний режим сканування. Підтримується більше 500 моделей сканерів з певною перевагою убік слайд-сканеров - Nikon, Minolta, Polaroid, Microtek, Epson.

Передбачено автоматичне видалення дефектів зображення за рахунок каналу інфрачервоного сканування і багатопрохідне сканування з подальшим усереднюванням результату - для придушення власних шумів сканера. Є фільтри придушення зерна, нерезкого маскування і видалення паразитного відтінку оригінала. Є засоби ручного коректування динамічного діапазону і градаційної характеристики (независимо по каналах R, G, B).

В більшості випад ... Читати далі »

Категория: Софт Переглядів: 613 Дата: 13.09.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0

Платформа: РС
Інтерфейс: Eng/Rus
Ліки: Присутній
Розмір: 8.15Mb

Media Convert Master v8.1.1.106 + RUS - професійний мультимедійний центр допоможе вам швидко розібратися зі всім зоопарком форматів аудіо і відео файлів, які зберігаються у вас на комп'ютері. Прекрасно реалізована підтримка різних популярних і не дуже мультимедіа форматів. Професійна конвертація між файлами AVI, MP4, 3GP, MPEG, WMV, MOV, RM, SWF, AC3, ААС, MP2, MP3, AMR, WAV, VOB і ASF. і багатьма іншими в будь-якому напрямі. Відмітною особливістю продукту є висока швидкість роботи і мінімальні втрати якості. Інтерфейс простий і зрозумілий, завдяки чому з Media Convert Master v8.1.1.106 може працювати навіть абсолютно не підготовлений користувач.


Переваги програми:
- Не багато конвертерів мають достатні можливості для обробки безлічі форматів, як цей
- Використовуючи Media Convert Master ви отримуєте вихідні файли високої якості
- Конвертація безлічі різних аудио- і видео- форматів в дуже зручному і простому інтерфейсі
- Швидкість конвертації перевищить всі ваші чекання.
- Висока якість email-сервиса і підтримка.


Категория: Софт Переглядів: 626 Дата: 13.09.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0



Робочі ключі для всіх версій KAV і KIS перевірено 11.09.2009 (blacklist від 11-го вересня 2009 р.) В цілому більше 1000 робочих ключів, на момент публікації заслань на архів з ключами.

У архіві:
Ключі для Kaspersky Anti-Virus 6
Ключі для Kaspersky Anti-Virus 7
Ключі для Kaspersky Anti-Virus 8
Ключі для Kaspersky Anti-Virus 9 (2010)
Ключі для Kaspersky Anti-Virus for WKS&FS
Ключі для Kaspersky Internet Security 6
Ключі для Kaspersky Internet Security 7
Ключі для Kaspersky Internet Security 8 (2009)
Ключі для Kaspersky Internet Security 9 (2010)



Категория: Софт Переглядів: 606 Дата: 13.09.2009 Рейтинг: 0.0/0 Комментарии: 0