Головна » 2009 » Червень » 25 » Juiced 2 - Hot Import Nights (PSP/RUS)
10:35
Juiced 2 - Hot Import Nights (PSP/RUS)

Назва: Juiced 2 - Hot Import Nights
Видавець: THQ
Розробник: Juice Games
Жанр: Racing
Мова: Російський
Тип видання: Full
Тип образу: ISO
Розмір образу: 482.51 Mb
Прошивка: 5.0 M33-3

Опис:

Стрітрейсинг - це не хобі, а стиль життя. Постійний ризик, величезні витрати і проблеми з поліцією не бентежать молодих лихачів. Все це - ніщо в порівнянні із задоволенням від позамежних швидкостей і азарту гонки. Juiced 2: Hot Import Nights дарил вам унікального шансу відчути «живі» емоції: гіркота поразок, радість перемог і гордість за свою розкішну машину. Здивуєте публіку шедевром автопрома, власноручно доведеним до розуму.
Змагання в різних кінцях світла і революційний штучний інтелект стануть гідним випробуванням для всіх любителів стритрейсинга. Вулиці мегаполісів наповнені міським транспортом, а по тротуарах ходять звичайні люди, що мимоволі стали свідками поєдинку відчайдушних шибайголов, що зачаровує. В ліній старту і фінішу товпляться прості роззяви, глядачі і приголомшливі дівчата модельної зовнішності. Натовп, що несамовито реве, підбадьорює своїх улюбленців і сміється над невдахами. До якої групи зарахують вас, залежить лише від вашої майстерності.
Стрітрейсинг назавжди. Juiced 2: Hot Import Nights - це ваша дорога в світ великих гонок і гламурну «тусовку». Пориньте з головою в самобутню культуру вуличних змагань!
Змагання у всьому. Змагайтеся з суперниками у всьому, починаючи від зовнішнього вигляду машин і закінчуючи швидкістю в заїзді по прямій. Дрегрейсинг, кільцеві гонки, дрифтинг для декількох учасників - ось далеко не повний список заходів.
Незаконний тоталізатор. На кожну з машин, що беруть участь в заїзді, можна ставити гроші. Тонкий розрахунок, аналіз і уміння оцінити чужі шанси стануть відмінними помічниками на шляху до багатства.
Вичерпні відомості. Кожен гонщик отримує свій власний профіль, в який заноситься інформація про перемоги, поразки, виграні турніри і інші заходи. Вибрати відповідного суперника для колективної гри не складе труднощів.
Тонке налаштування. Дев'яносто ліцензованих і точно скопійованих з оригіналів машин і більше двохсот модифікованих моделей прекрасно різноманітять заїзди. А сотні запчастин від іменитих виробників дозволяють до неузнаваемости змінити свій автомобіль.
Колективні заїзди на будь-який смак. Що вам ближче: командна гра або змагання одинаків? У Juiced 2 ви знайдете змагання на будь-який смак!

Установка:
1. Викачайте архів з грою.
2. Підключите PSP до комп'ютера за допомогою USB шнура.
3. Скопіюйте CSO образ гри в теку ISO на карті пам'яті.
4. Запускайте гру з меню ГРА.

Категорія: PlayStation Portable | Переглядів: 797 | Додав: silver-gold | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: